Očitno se v ozadju kar precej dogaja…

  • -

Očitno se v ozadju kar precej dogaja…

Category : Novice

Morda niti ne toliko znotraj DeSUS-a kakor znotraj koalicije, ki je s Karl Erjavec precej nezadovoljna in bi si želela bolj zanesljivega partnerja oziroma partnerja, ki bo manj “tečen” v neprijetnih trenutkih. Partnerja, ki bi bil sposoben izsiliti manj stvari, kot sta npr. redna in izredna uskladitev pokojnin,” razmišlja Miro Haček.

– Erjavec je v odzivu na Ivo Vajgl izstop dejal, da je odšel tako, kot je prišel: “Pač je izkoristil DeSUS za to, da je bil še pet let evropski poslanec”.

– Gospod Ivo Vajgl ni več član stranke DeSUS in v bistvu nikoli niti ni bil. Svoj prosti čas naj raje posveti sebi in svoji vesti ter globokemu razmisleku kako je prelomil obljubo in po polovici mandata EVROPSKEGA poslanca NI PREPUSTIL mesta drugo uvrščeni kandidatki na listi KOT JE BILO DOGOVORJENO!

– Razpravljati o ETIKI in MORALI je lahko, živeti ETIČNO in MORALNO pa je povsem nekaj drugega.

– Aleksandra Pivec je do dneva kandidature zatrjevala, da jo vodenje stranke DeSUS ne zanima. Njena želja je bila izključno, strokovno udejstvovanje na področju kmetijstva 👈

– Afero SRIPT je prvi razkril novinar POŽAREPORT Bojan Požar v sredo, 23. oktober👈

– Gospa Pivec je svojo kandidaturo za predsednico stranke DeSUS potrdila za STA dne 14.11.2019👈

– Neutemeljene obtožbe na račun Karl Erjavec da je AFERO PIVEC povzročil zaradi njene kandidature na kongresu dokazano NE DRŽIJO👈

#KarlErjavec #DeSUSdela


Najnovejši prispevki

Vreme pri nas